top of page
Persfoto Jeron Dewulf Ellie VdB_0.jpg

MC Jeron Dewulf

Jeron Amin Dewulf Leiva is een Vlaamse acteur en stand-upcomedian van Chileense afkomst. Hij is vooral bekend van de populaire reeksen 'Foute Vrienden' en 'Advocaat van de Duivel' op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. 

Jeron Dewulf is van alle markten thuis, hij werkte namelijk ook voor Eén als publieksopwarmer. Het grote publiek kent hem misschien ook van de televisieserie Familie, waarin hij de rol van psychiater Marc Dewaele vertolkte. Ook was hij te zien in 'Veel geluk, professor!', 'W817', 'Wittekerke', 'M!LF' en 'Mega Mindy'. Als stand-up comedian kan je hem ook vaak vinden in comedy-café The Joker in Antwerpen waar hij regelmatig speelt. Momenteel is hij na 'Grom' en 'Survival of the fattest' toe aan zijn derde volavondvoorstelling 'Er was eens...Jeron Dewulf'.

Joost Van Hyfte

Joost van Hyfte is een Belgische comedian. Hij won de 123 Comedy Cup en maakte de voorstelling Gastroseksueel.

Joost van Hyfte studeerde aan de Hotelschool en had daarna ruim vijftien jaar een restaurant. Na een workshop bij Nigel Williams besloot hij om stand-upcomedian te worden, waarna hij zich volledig stortte op  een podiumcarrière.

Van Hyfte won in 2006 de 123 Comedy Cup. Daarnaast haalde hij de finale van Humo's Comedy Cup en deed hij mee aan de Canvas Comedy Casino Cup. 

Joost-van-Hyfte-Beeld-Stefaan-Vandorpe__ScaleMaxWidthWzE0MDBd.jpg

Thomas Smith

Ik ben in Delft te Nederland geboren in 1967, als kind van Britse ouders en groeide op in België. 

Ik begon mijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup. 

Ik word als comedian doorgaans als volgt omschreven: Een comedian die flegma en flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Observatie, improvisatie, knipoog, waarheid en fantasie. 

Sociale en spirituele beschouwingen worden gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken, maar evengoed maatschappelijke thema's. Wervelende energie, relevant, een standpunt en diepgang. 

Sinds mijn deelname aan HCP, heb ik bijdrage geleverd aan comedy line up avonden, zeven solo comedy voorstellingen gemaakt, meegewerkt aan verscheidene televisieprogramma’s, workshops begeleid en doceer ik sinds 2018 Comedy & Cabaret aan het Conservatorium van Mechelen. 

Thomas Smith.webp

Yannick Noben

Yannick Noben, de veelgeprezen beroepsmilitair uit Diepenbeek en vader van 2 dochters, maakte in 2015 zijn entree in de wereld van comedy. Hij heeft sindsdien een indrukwekkend parcours afgelegd, waarbij hij steevast als overwinnaar uit de bus kwam of zichzelf verzekerde van een welverdiende plek op het podium.

Wat begon als een passie voor humor, groeide al snel uit tot de ongeëvenaarde handelsmerkstijl van Yannick Noben. Hij verwierf bekendheid door zijn eigen Nieuwjaarsoverzicht, waarin hij op geheel eigen wijze het afgelopen jaar onder de loep neemt. Naast zijn succes op het podium als stand-up comedian, schittert Yannick als de Master of Ceremonies op diverse festivals en evenementen. Zijn veelzijdigheid komt ook tot uiting in op maat gemaakte optredens voor bedrijven, waarbij hij met zijn unieke humor een onvergetelijke indruk achterlaat.


Actief in zowel het intieme circuit van kleinere zalen als in de grotere wereld van bedrijfsevenementen en culturele centra, weet Yannick Noben met zijn innemende optredens een breed publiek te bereiken en te vermaken.

Yannick Noben-6112.jpg.webp
bottom of page