top of page
Nigel.jpg

Nigel Williams

Stand-upcomedian Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. 

Hij brengt maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties en met veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie. Nigel staat bekend om zijn onverwoestbaar sociaal engagement en brengt zijn boodschap op hilarische - steeds met een vette knipoog - niet-verbloemde wijze. Een voltreffer voor al wie comedy graag wat ruwer heeft.

Nigel heeft 8 volavondshows op zijn palmares en verscheen in talrijke radio- en tv-programma’s. De laatste jaren toert hij over heel Europa met stand-upshows in zijn moedertaal, het Engels. Hij is oprichter van de intussen legendarische Stand-Up Antwerp Comedy Club (Antwerpen) waar hij maandelijks Engelssprekende comedians van over de hele wereld ontvangt.

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als ‘corporate’ comedian. In deze comedysets past hij zijn materiaal aan aan het publiek, gelegenheid en locatie.   
 

Nigel treedt op in het Nederlands en in het Engels.

Intgeniep

“Humor met een weerhaakje”

Het absurdisme van Intgeniep viel al in de prijzen en heeft ongeziene goesting om zich steeds opnieuw uit te vinden. In een hels tempo wisselen surreële scènes en lichtzinnige muziek mekaar haarscherp af om er dan omgekeerd, langs bovenaf en met het juiste effect aan de andere kant weer uit te komen. Intgeniep leeft als nooit te voren en te achteren.

Intgeniep is hilarisch cabaret met barstensvol fantasie, losse associaties, onvoorspelbare wendingen, onopvallende rolwisselingen, absurde situaties, interactiemomenten met publiek, geestige liedjes.  Je zou voor minder in verwarring geraken.

www.intgeniep.com

InTGeniep.jpeg

Kim Van Den Heuvel

Winnaar 2020 Let’s Make Comedy festival (NL). Een wervelende en verrassende comedian die uit het niets de Nederlandse en Belgische zalen aan het veroveren is en die al meerdere comedyprijzen won. Zodra Kim op het podium komt, neemt hij jou mee naar zijn absurdistische wereld waarin zelfs hij niet weet wat er gaat gebeuren

Kim van den heuvel.jpeg
bottom of page